jueves, 1 de octubre de 2009

Els autèntics botiflers




Quin tip de riure! Algú m'ha dit que he fotut canya als meus amics (políticament parlant, és clar) però avui penso parlar del fatxenda de l'Àngel Colom. Resulta que va rebre diners del pájaro d'en Millet.
En aquesta època ja era millitant de Convergència i Unió. La seva teoria? Una conspiració, espanyolista, és clar. Pobrissò, ell nomès va rebre 72.000€ per pagar deutes. O van ser 150.000? Per començar, s'ha permès dir que "qui estigui lliure de culpa, que llenci la primera pedra". I ho va fer, per la causa independentista, és clar. Sempre pensant en Catalunya. De fet, ell ha volgut fotre la culpa als socialistes i als espanyols. Diu que el volen matar políticament (no sap que fa anys que està mort políticament). Deu ser que robar en nom de Catalunya no és delicte en el seu somni delirant. En realitat, aquest paio no ha treballat mai a la seva vida. Ara, treure rucades per la boca,...


Però, no dèieu que és Espanya qui ens roba? Doncs no, és en Colom, independentista de pedra picada, qui manega diners del nostres lladres nacionals. ¡N'hi ha per llogar-hi cadires!

2 comentarios:

TAM dijo...

ja,ja, muy bueno.

Me ha recordado a una tira del dibujante Batllori sobre como funciona la corrupción en Catalunya:

Lo primero es que el corrupto envuelva el dinero a robar en una senyera, luego deberá gritar 75 veces "Visca Catalunya", se retira la senyera y...tachan! el dinero ha desaparecido.

Marcos Vidal, 3-6-76 dijo...

Veo que lo has pillado. EStoy harto de tanto salvapatrias corrupto. De hecho, creo que salvapatrias y corrupto van juntos siempre.